Δ. Ραπτάκης: «Να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Για την επιστροφή του στην δράση μετά από τρία χρόνια αλλά και την επιλογή του να αγωνιστεί με την ΑΕΚ μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Δημήτρης Ραπτάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μετά από τρία χρόνια αποχής θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για λογαριασμό της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός αυτό.

Ακόμα αναφέρθηκε για το ενδιαφέρον που έδειξαν οι κιτρινόμαυροι, ενώ μίλησε και για τους στόχους τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Οι λόγοι που αποφάσισα να επιστρέψω στην δράση είναι ότι μπόρεσα να τακτοποιήσω κάποια επαγγελματικά ζητήματα και οικογενειακές υποχρεώσεις που με απασχολούσαν τα τρία τελευταία χρόνια. Τώρα μπορώ πλέον να τα συνδυάσω και να κάνω αυτό που μου αρέσει.

Αποφάσισα να πάω στην ΑΕΚ γιατί μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του συμβουλίου και ένας σημαντικός λόγος είναι ότι είναι δύο άνθρωποι που έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν Άγγελος Κασσωτάκης και Ηλίας Νατσάκος, έχοντας πολύ καλή συνεργασία.

Στόχος μου είναι να είμαι υγιής και να αποφύγω τους τραυματισμούς και να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που θα βάλει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P