Κ. Στεφανής: «Να τερματίσουμε ψηλά με την ΑΕΚ – Να φτιάξουμε τις ακαδημίες και το Youth League»

Για την έναρξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Κώστας Στεφανής. 

Ο Κώστας Στεφανής, έχει αναλάβει διπλό ρόλο στην ΑΕΚ, αφού εκτός από άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Κασσωτάκη, θα είναι και προπονητής στην ομάδα του Youth League.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμφωνία του, ενώ μίλησε για τους στόχους που έχει βάλει η μεγάλη ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ακόμα μίλησε για το Youth League και τους στόχους που έχουν στην ΑΕΚ για τα… πιτσιρίκια!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καταρχήν είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να δουλέψω δίπλα σε έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος έχω μάθει ότι είναι επαγγελματίας σωστός. Θεωρώ ότι έχω να μάθω πάρα πολλά από τον Άγγελο. Έχω μάθει από πολλούς παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του, ότι είναι επαγγελματίας, παρότι πρόκειται για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι για να πραγματοποιήσουμε ότι καλύτερο για την ΑΕΚ.

Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά φέτος, γιατί έχουν δυναμώσει πολλές ομάδες, όπως η Χερσόνησος, ο ΠΑΟΚ ο Ηρόδοτος, και έτσι θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την αναπτυξιακή ομάδα, ήταν κάτι που το ήθελε ο πρόεδρος, αλλά και ο κ. Ψιμόπουλος, να φτιάξουμε τις ακαδημίες και την ομάδα Youth League, που θα είναι στο επίκεντρο μας, ώστε να βγαίνουν παιδιά και να μπορούν να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Θα έχουμε μία άριστη συνεργασία και σε αυτό το κομμάτι, καθώς και ο Άγγελος θα είναι κοντά στα παιδιά.

Θέλω με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πλάνο και όραμα για την ομάδα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα για το σωματείο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P