Κοντά στην επιστροφή τους στην ΑΕΚ Ν. Ανδριανάκης και Κ. Λιουδάκης!

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ αναμένεται να ενισχυθεί με τις προσθήκες του Νίκου Ανδριανάκη και του Κώστα Λιουδάκη!

Σε όλα τα επίπεδα δυναμώνει η ΑΕ Κατσαμπά, με στόχο να έχει μία πρωταγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη συμφωνία με τον Άγγελο Κασσωτάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, θέλουν να πλαισιώσουν τον έμπειρο τεχνικό με ένα δυνατό τιμ, που θα τον βοηθήσει, ώστε να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές.

Έτσι, έγινε γνωστό πως ο Κώστας Στεφανής θα αναλάβει το ρόλο του άμεσου συνεργάτη, στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ κοντά στο αναλάβει πόστο βρίσκεται και ένας παλιός γνώριμος και πολύ αγαπητός άνθρωπος στον Κατσαμπά, ο Νίκος Ανδριανάκης.

ADVERTISING

Ο ικανός τεχνικού που έχει περάσει στο παρελθόν από τη θέση του πρώτου προπονητή στην ΑΕΚ. βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα, οπού αναμένεται να αποτελέσει το νέο γυμναστή, για να βοηθήσει κι εκείνος σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η ΑΕ Κατσαμπά φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα και από ακόμα μία επιστροφή, η οποία δεν θα είναι άλλη από αυτή του Κώστα Λιουδάκη, έναν άνθρωπο που επίσης έχει περάσει στο παρελθόν από το σωματείο, κρατώντας μέχρι και σήμερα στενές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και πλέον μοιάζει πολύ πιθανό να επιστρέφει, αλλά από το πόστο του προπονητή τερματοφύλακων!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P