Η θέση του Αετού για τον ξυλοδαρμού νεαρού στα Ανώγεια

Σοκ στην κοινωνία των Ανωγείων έχει προκαλέσει η είδηση πως 16χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού επειδή φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι.

Ο Αετός Ανωγείων πήρε θέση για το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο χωριό, στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας. Μάλιστα ο σύλλογος κάλεσε τον νεαρό που υπέστη αυτή τη συμπεριφορά να ενταχθεί στην οικογένεια του Αετού ως επίσημο μέλος.

Η ανακοίνωση:

ADVERTISING

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το αποτρόπαιο περιστατικό που έλαβε χώρα στο χωριό μας με πρωταγωνιστές νέα παιδιά. Νέους που αποτελούν το «μέλλον» του τόπου μας. Νέους που «υποτίθεται»ότι προασπίζουν τα ήθη και τα ιδανικά μας . Νέοι που προφανώς έχουν χάσει όλα τα παραπάνω και πράττουν άλογα. Αυτές οι πράξεις είναι κατακριτέες και καταδικαστέες…

Πρέπει όλοι μας να μην το αφήσουμε να περάσει αψήφιστα και να μας προβληματίσει, να μας αφυπνίσει. Είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους πράξεις και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Καλούμε τον συγχωριανό μας που υπέστη αυτή την άνανδρη συμπεριφορά να ενταχθεί στην οικογένεια του Αετού ως επίσημο μέλος του.

Με τιμή,
το Δ.Σ του συλλόγου μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P