Έχει όλα τα φόντα για την Α2 ο ΟΦΑ

Εξαιρετικά πιθανό είναι πως η ομάδα του Αρκαλοχωρίου θα δεχτεί την πρόταση ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Τρία κενά προέκυψαν στην Α2, μετά την παύση λειτουργίας για Ασίτες και Ομόνοια, αλλά και την απόφαση του Αλόγου Μαλεβιζίου να δηλώσει συμμετοχή στη Β’ κατηγορία.

Όπως είναι λογικό αυτές οι θέσεις πρέπει να καλυφθούν, ώστε το πρωτάθλημα να γίνει με 16 ομάδες, όπως έχει ορίσει η Ένωση Ηρακλείου. Σε αυτή την περίπτωση, ο ΟΦΑ είναι ο πρώτος επιλαχών για να πάρει το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου που από την περσινή χρονιά επέστρεψε δριμύτερη, δείχνει πως έχει όλα όσα χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στην Α2. Ο ΟΦΑ στηρίζεται σε ένα μεγάλο χωριό και μία περιοχή με μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο, όπως έδειξε η περσινή παρουσία των «πράσινων» που τερμάτισαν στη 2η θέση της Β1 ΕΠΣΗ, έχοντας στο ρόστερ αποκλειστικά ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Άλλωστε στόχος της διοίκησης είναι ο ΟΦΑ να μετατραπεί σταδιακά σε μία περιφερειακή δύναμη του ποδοσφαίρου και σίγουρα μία πιθανή άνοδος θα λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, για ένα ιστορικό σωματείο, που δείχνει πως κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P