Copa America 2024: Για το 16ο η αλμπισελέστε και το 2ο η Κολομβία

Η κλεψύδρα άδειασε και η ώρα του μεγάλου τελικού του Copa America 2024 είναι εδώ! Η Αργεντινή θα αναμετρηθεί με την Κολομβία για την κατάκτηση του τίτλου.

Η μεγάλη βραδιά έφτασε… Η Αργεντινή του Λιονέλ Σκαλόνι θα «μονομαχήσει» με την Κολομβία του Νέστρο Λορέντζο τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7, 03:00- ANT1) στο «Hard Rock Stadium» στο Μαϊάμι για την κατάκτηση του Copa America 2024.

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι επικράτησε με 2-0 του Καναδά στους «4» και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Copa America.Ο Χουλιάν Αλβάρες στο 22′ άνοιξε το σκορ και στο 59’ο Μέσι «κλείδωσε» την πρόκριση στο τελικό πετυχαίνοντας το 109ο γκολ με την εθνική. Η Αλμπισελέστε θα παλέψει για τη διατήρηση των σκήπτρων που κατέκτησε το 2021 και για να σηκώσει το 16ο τίτλο της.

ADVERTISING

Στον αντίποδα η Κολομβία πέτυχε μια τεράστια νίκη – πρόκριση επί της Ουρουγουάης με 1-0 και βρέθηκε σε τελικό Copa America μετά από 23 χρόνια, για να διεκδικήσει το δεύτερο τίτλο της. O «ήρωας» της βραδιάς ήταν ο Γέφερσον Λέρμα, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 39′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες.

Πηγή Gazzeta.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P