Τα πρώτα δείγματα γραφής του Χατζηθεοδωρίδη

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα αποκτήματα του ΟΦΗ, δείχνοντας από τα πρώτα δείγματα γραφής του ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Γκούτι Τοράρινσον. Ο Έλληνας αμυντικός, που βρίσκεται σε αρκετά καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του.

Το ποιος ήταν ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, νομίζω το γνωρίζαμε όλοι, τόσο στον Παναιτωλικό όσο και στον Παναθηναϊκό. Τώρα, αναμένουμε να τον «δούμε» και με τη φανέλα του ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, μια θέση και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αγωνίζεται.

Ο Χατζηθεοδωρίδης δείχνει πως είναι ένας ταχυδυναμικός αμυντικός, που από τις πρώτες του στιγμές στην ομάδα έχει δείξει πως όταν ο ΟΦΗ είναι σε φάση επίθεσης, θα «οργώνει» την αριστερή πλευρά, συμβάλλοντας σημαντικά και στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Οι σέντρες του και η δημιουργία υπεραριθμίας στις επιθετικές προσπάθειες θα είναι καθοριστικές.

Διαθέτει την ταχύτητα που απαιτεί ο ρόλος του, αλλά και εξαιρετικές μεταβιβάσεις. Επιπλέον, διαβάζει καλά το παιχνίδι, κάτι που τον καθιστά πολύτιμο για την ομάδα σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πάντως, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα του και μένει να επιβεβαιωθούν τόσο στα φιλικά, όσο και στα επίσημα, όταν η μπάλα θα… καίει.

2 ΣΙΓΜΑ
Βασιλάκης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P