Η έντονη επιθυμία του Γιάννη Μπουτσάκη που έγινε πραγματικότητα! (vid)

Ο Γιάννης Μπουτσάκης επέστρεψε στο Ατσαλένιο για λογαριασμό του ΠΟΑ, σε μία ομάδα, που όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από αρκετούς μήνες στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 και την εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ», αποτελεί οικογένεια του.

Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Μπουτσάκη στον ΠΟΑ είναι γεγονός, με τον έμπειρο μέσο να επιστρέφει στα 30 του χρόνια στο Ατσαλένιο για λογαριασμό του αγαπημένου του ΠΟΑ.

Όπως άλλωστε ο ίδιος δήλωσε, είναι ιδιαίτερα συγκινημένος που θα φορέσει και πάλι μετά από χρόνια τα χρώματα του ΠΟΑ και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες αναφορές για το ιστορικό σωματείο του Ατσαλένιου.

Ο Γιάννης Μπουτσάκης, τον Οκτώβριο του 2023 ήταν καλεσμένος από τους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο στην εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» και στο περιθώριο της συνέντευξης δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στον ΠΟΑ (τότε ήταν ποδοσφαιριστής) και γιατί όχι να κλείσει και την καριέρα του στο Ατσαλένιο!

Χαρακτηριστικά ο Μπουτσάκης είχε χαρακτηρίσει τον ΠΟΑ «οικογένεια» του, τονίζοντας πως έχει πολλούς φίλους μέσα στον σύλλογο, με την επιστροφή να ήταν πάντα στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα είχε πει, μετά από ερώτηση αν σκέφτεται να κλείσει την καριέρα του στον ΠΟΑ:

«Σίγουρα το σκέφτομαι, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ξεκινάνε την καριέρα τους από μία ομάδα. Στον ΠΟΑ υπάρχουν πολύ άνθρωποι που αγαπώ και έχω μεγαλώσει εκεί, τον νιώθω σαν οικογένεια μου. Δεν το αποκλείω. το σκέφτομαι πάρα πόλ στο μυαλό μου. Χαίρομαι που ο ΠΟΑ πάει καλά στο πρωτάθλημα και τους παρακολουθώ. Έχω πολλούς φίλους εκεί».

Το σχετικό απόσπασμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P