Τ. Χατζάκης: «Έμεινα για να στηρίξω την δύσκολη προσπάθεια-Να πετύχω πολλά γκολ»

Για την παραμονή του στο Ασήμι μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Τίτος Χατζάκης.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να μείνει στο σωματείο και τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ μίλησε και για τους στόχους που έχει ο ίδιος αλλά και η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Για την παραμονή του στο Ασήμι: «Πέρσι κάναμε μια τρομερή προσπάθεια για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανεβεί η ομάδα μας κατηγορία μετά από 21 χρόνια, οπότε έμεινα για να τη στηρίξω στο δύσκολο έργο που έχουμε για του χρόνου»

ADVERTISING

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να πάρουμε όσα περισσότερα θετικά αποτελέσματα γίνεται και να έχουμε ένα καλό κλίμα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς είτε στα εύκολα είτε στα δύσκολα.

Δικός μου στόχος είναι να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτούς τους στόχους και θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται αυτή τη χρονιά».

Για το πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι… φωτιά. Έχει πάρα πολύ καλές ομάδες με ποιότητα με υψηλά μπάτζετ και φουλ ανταγωνιστικές οπότε θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P