Αρ. Κόκκινος: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Δαμάστας»

Για την μεταγραφή του στην Δαμάστα μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Άρης Κόκκινος.

Ο νεαρός αμυντικός δεν έκρυψε την χαρά του για την συμφωνία του με την Δαμάστα αλλά και για τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του σωματείου.

Παράλληλα αναφέρθηκε τόσο για τους στόχους της Δαμάστας, όσο και για τους δικούς του. Τέλος έκανε την δική του αναφορά για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Δαμάστα: «είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στη Δαμάστα, είναι ένα οργανωμένο σωματείο με ανθρώπους που το αγαπάνε και θέλουν να το βοηθήσουν όπως μπορούν. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω να τους δικαιώσω μέσα στη χρόνια για την επιλογή τους».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική μπορεί στο πρωτάθλημα, με την πλειοψηφία των παικτών να είναι νεαρής ηλικίας και γιατί όχι να αναδειχθούν ίσως κάποια ταλέντα μέσω αυτής της προσπάθειας. Οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι είναι να κάνω όσο καλύτερη χρονιά μπορώ χωρίς τραυματισμούς και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας».

Για το πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Το νέο πρωτάθλημα όπως μπορούμε να καταλάβουμε αναμένεται να είναι αρκετά ανταγωνιστικό, με πολλές ομάδες να έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για την κατάκτηση του τίτλου. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι θα είναι μια μάχη για όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P