Νέο ξεκίνημα για τον Μ. Φραγκουλάκη – Άμεσος συνεργάτης του Μ. Παπαματθαιάκη!

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν στην ποδοσφαιρική πορεία του Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος δεν το κουνάει από τον αγαπημένου του Ηρόδοτο, καθώς θα βρίσκεται στο πλευρό του Μανώλη Παπαματθαιάκη!

Μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ωστόσο ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, δεν μένει μακριά ούτε από τα γήπεδα, ούτε από τη Νέα Αλικαρνασσό.

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε πως ο ιστορικός «capitano» των μπλε αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο δίπλα στον Μανώλη Παπαματθαιάκη και σε ολόκληρο το οικοδόμημα του Ηροδότου!

Στον Ηρόδοτο θεωρούν πως ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι στη Ν. Αλικαρνασσό, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο για αυτό τον ρόλο, ώστε να βοηθήσει και εκείνος στη νέα προσπάθεια!

Η ανακοίνωση:

«Δεν πάει πουθενά αυτή η τεράστια προσωπικότητα του κρητικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Μιχάλης Φραγκουλάκης, συνεχίζοντας από καινούργιο πόστο -μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση- στον αγαπημένο του Ηρόδοτο. Νέο ξεκίνημα από πού αλλού, από την Αλικαρνασσό για τον αρχηγό και captain της ομάδας μας: Άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη με γενικό ρόλο σε όλο το οικοδόμημα του Ηροδότου ο Μιχάλης Φραγκουλάκης!

Η πρόταση του προπονητή μας ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον Μιχάλη τον οποίο είχε παίκτη αρκετά χρόνια στον Ηρόδοτο αλλά και σε άλλες ομάδες έγινε ομόφωνα αποδεκτή τόσο από τον πρόεδρο κ. Μανώλη Λημναίο όσο και από τον γενικό – τεχνικό Διευθυντή κ. Στέλιο Σωκιανό αλλά και από όλη την διοίκηση του Π.Α.Σ.Α Ηροδότου.

Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις του Μιχάλη Φραγκουλάκη αποτελούν για μας οδηγό για την αναγέννηση του συλλόγου σε όλα τα τμήματα και επίπεδα. Ο αρχηγός δεν μπορούσε να είναι κάπου αλλού από την Αλικαρνασσό. Εδώ που πρόσφερε, αγάπησε, αγαπήθηκε και έζησε σπουδαίες στιγμές. Μιχάλη Φραγκουλάκη καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα σε έχουμε δίπλα μας σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα. Και που ξέρεις, αν χρειαστεί το δελτίο σου είναι ΕΔΩ!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P