Τρία παιδιά του Αρκαλοχωρίου στο νέο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΑ!

Τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον Κώστα Γιαννακίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας γνωστοποίησε ο ΟΦΑ.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους που θέλει τον ΟΦΑ να στηρίζεται τα επόμενα χρόνια στα δικά της παιδιά, είναι η δημιουργία του τεχνικού τιμ της νέας αγωνιστικής περιόδου, το οποίο θα δουλεύει υπό την καθοδήγηση του Κώστα Γιαννακίδη, τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και τα τμήματα υποδομής.

Έτσι, η διοίκηση, σε συνεννόηση με την επιτροπή γονέων όρισε τον Μηνά Σαϊτάκη βοηθό προπονητή στη μεγάλη ομάδα, αλλά και άμεσο συνεργάτη του Κώστα Γιαννακίδη και προπονητή στην ακαδημία. Ο Μ. Σαϊτάκης κρεμάει έτσι τα παπούτσια του μετά από 23 χρόνια προσφοράς, ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη της αγαπημένης του ομάδας, με τον μεγάλο απώτερο στόχο ο ΟΦΑ να γίνει μία μεγάλη περιφερειακή δύναμη του ποδοσφαίρου!

Παράλληλα οι «πράσινοι» αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία σε δύο από τους παλαιότερους και πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, Δημήτρη Δαγκωνάκη και Γιάννη Λουλάκη, που θα είναι και αυτοί δίπλα στη νέα προσπάθεια.

Άπαντες δέχτηκαν με χαρά την πρόταση της διοίκησης και ανυπομονούν να δουλέψουν για το καλό του Αρκαλοχωρίου κα την ανάδειξη του σε ηγέτιδα δύναμη του ποδοσφαίρου!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P