Αχ. Δαμιανάκης: «Επέστρεψα να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση της ομάδας»

Ο Αχιλλέας Δαμιανάκης, επέστρεψε στην Αγία Βαρβάρα, μετά από ένα χρόνο που πέρασε στο Ασήμι, το οποίο ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Μιλώντας για την επιστροφή του στην Αγία Βαρβάρα, τόνισε πως επέστρεψε να βοηθήσει στην ανασυγκρότηση της ομάδας, προκειμένου να γίνει και πάλι οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου.

Αρχικά, για την επιστροφή του στην Αγία Βαρβάρα, τόνισε:

«επέστρεψα στην ομάδα του χωριού μου διότι όπως φαίνεται το νέο συμβούλιο με τη βοήθεια των παλαιμάχων της ομάδας έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια με όρεξη για να ανασυγκροτηθεί η ομάδα και να γίνει ξανά οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων».

Για τους στόχους της ομάδας και του ίδιου, πρόσθεσε:

«προσωπικά για μένα θα είναι μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά καθώς θα εκπληρώνω παράλληλα τις στρατιωτικές υποχρεώσεις μου, ωστόσο θα βοηθήσω όπως και οπότε μπορώ ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Ασήμι, για τη συνεργασία που είχαν, τονίζοντας:

«να ευχαριστήσω την ομάδα του Ασημίου και ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους Νίκο Αερακη και Ζάχο Σταματάκη για τη περσινή χρονιά η οποία θα μου μείνει αξέχαστη και για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, αλλά και για τις πρωτόγνωρα δύσκολες με αυτό που συνέβη με τον Γιώργο.  Ήταν ένα όμορφο κεφάλαιο το Ασήμι για μένα το οποίο έκλεισε και τους εύχομαι καλή τύχη στο εξής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P