Επιστροφή στο ΒΑΚ για τους «ασπρόμαυρους»

Στο ΒΑΚ επέστρεψαν πριν από λίγο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, για να συνεχίσουν τη προετοιμασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, μετά το χθεσινό ρεπό.

Οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα, είχαν εχθές την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς τους δόθηκε ρεπό, επιστρέφοντας όμως σήμερα στις προπονήσεις, με πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 08:00, ενώ είναι προγραμματισμένη και απογευματινή προπόνηση στις 18:30.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζουμε, την Παρασκευή (12/7) η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της.

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, ο ΟΦΗ θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας, ενώ υπάρχει περίπτωση, τις επόμενες μέρες, να προστεθεί κι ένα τέταρτο:

1. 16/7 με αντίπαλο τη βέλγικη Beveren (Schiedam) – Ώρα: 19:30 Ελλάδας (LIVE από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο YouTube)

2. 19/7 με αντίπαλο τη βέλγικη Beershot (Antwerp) – Ώρα: 21:30 Ελλάδας (LIVE από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Youtube)

3. 24/7 με αντίπαλο την ολλανδική NAC Breda (Sint Willebrord ) – Ώρα: 20:00 Ελλάδας (LIVE Cosmote TV)

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21:05 το βράδυ, αναμένεται η επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας και τις επόμενες μέρες, επί ελληνικού εδάφους, θα δώσει δύο ακόμα φιλικά προετοιμασίας:

– 3/8 με αντίπαλο την Καλλιθέα στο Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης (η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες)

– 8/8 με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P