Νικ. Κουκλίδης: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή»

Ο Νίκος Κουκλίδης, αποτέλεσε τον πρώτο ποδοσφαιριστή που συμφώνησε με τους ανθρώπους της Αγίας Βαρβάρας, για να παραμείνει στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ίδιο στις δηλώσεις του, να ευχαριστεί τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον προπονητή.

Μιλώντας για την παραμονή του στην Αγία Βαρβάρα, ο Νίκος Κουκλίδης, που θα έχει τριπλό ρόλο, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Γαρεφαλάκη, τον προπονητή κ. Φανουράκη αλλά και τον φροντιστή και… ψυχή της ομάδας Νίκο Καμπιτάκη, για τη στήριξη και τη βοήθειά του.

Στις δηλώσεις, του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ακαδημία της Αγίας Βαρβάρας. Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του:

«Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μανώλη Γαρεφαλάκη και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Φανουράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όπως και τον Νίκο Καμπιτάκη, για τη στήριξη και τη βοήθεια του!

Από την πλευρά μου, θα δώσω και τη ψυχή μου, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Όσον αφορά στην ακαδημία της ομάδας, προσπαθούμε με τον Λεωνίδα Αποδουλιανάκη, αφενός να ευχαριστιούνται τα παιδιά το ποδόσφαιρο και αφετέρου να προετοιμαστούν, ώστε μελλοντικά να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα του χωριού».

[jsPlayerProfile player_id =”193946″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P