Στην Ελένη Παπακωνσταντή το «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας του Λίντο!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής γυναικών, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά το Λίντο, καθώς τα τελευταία χρόνια, αναπτύσσει τα γυναικεία τμήματα και από φέτος θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα.

Το Λίντο, μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του Ηρακλείου, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή να είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που σε μεγάλο βαθμό, το οφείλει και στην Ελένη Παπακωνσταντή, μία νεαρή προπονήτρια, που έχει κερδίσει τις μικρές αθλήτριες αλλά και τους γονείς.

Το γεγονός αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητο από τη διοίκηση του Λίντο, που θα της δώσει την ευκαιρία να προπονήσει την ομάδα και σε επίπεδο Γ Εθνικής, καθώς σε εκείνη θα ανατεθεί το «τιμόνι» της ομάδας, ενώ παράλληλα, έχει την ευθύνη και για τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας.

Ήδη το Λίντο, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη γυναικεία ομάδα, με τους ιθύνοντες να έχουν ως στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια τα επόμενα χρόνια, να μπορέσει πάνω από τις σωστές βάσεις που θα έχει χτίσει, να ανέβει σταδιακά και στις παραπάνω κατηγορίες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P