Κ. Γιαννακίδης: «Ξέροντας τη δυναμική του Αρκαλοχωρίου θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο νέος προπονητής του ΟΦΑ, Κώστας Γιαννακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία, αλλά και τους στόχους που θα έχει η ομάδα του Αρκαλοχωρίου.

Ο νεαρός τεχνικός που ανέλαβε την πρώτη ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής του ΟΦΑ, αναφέρθηκε στο κοινό όραμα μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης, που έφερε και τη συνεργασία. ενώ ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου του Αρκαλοχωρίου σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Μιλώντας για τους στόχους, τόνισε πως το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας του ΟΦΑ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Οι στόχοι και το όραμα μας είναι κοινό και αυτό μας οδήγησε στη συνεργασία. Να έχουμε υγεία και δύναμη και για να δουλεύουμε συνεχώς για την ανοδική πορεία και της ομάδας και της ακαδημίας μας.

Ξέροντας τη δυναμική του Αρκαλοχωρίου, θα θέλαμε τον κόσμο κοντά μας, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών μας είναι από την περιοχή και είναι η βάση σε αυτό που θα χτίσουμε.

Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει υψηλούς στόχους, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P