Κ. Καρδάμης: «Μου άρεσε η προσέγγιση του ΑΟΤ, να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται η ομάδα»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ, Κώστας Καρδάμης.

Την έκπληξη έκανε ο ΑΟ Τυμπακίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού, Κώστα Καρδάμη, ο οποίος έρχεται έχοντας ιδιαίτερες παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική.

Ο ικανός αμυντικός τονίζει πως η προσέγγιση του ΑΟΤ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, ώστε να επιλέξει την ομάδα του Τυμπακίου, ενώ υποστήριξε πως σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα κάθε σύλλογος οφείλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Επέλεξα τον ΑΟΤ γιατί μου άρεσε η προσέγγιση που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας προς το πρόσωπο μου, ήταν ξεκάθαροι σε αυτά που είπαμε και πιστεύω αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας, να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ ομάδας και ποδοσφαιριστή.

Προσωπικός μου στόχος είναι πρώτα απ’ όλα είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα στη βαθμολογία και έπειτα να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ.

Ο στόχος της ομάδας σε πρόσφατη ανακοίνωση είναι να μείνει στην κατηγορία αλλά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Γ’ Εθνική πρέπει να πας για πρωταθλητισμό ακόμα και αν θες να παραμείνεις στη κατηγορία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ