Π. Γιακουμάκης: «Είμαστε σε θέση για άλλες βλέψεις – Μέσα από τον ΟΦΑΜ να καθιερωθώ»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε ο Πέτρος Γιακουμάκης για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΑΜ, αλλά και τους υψηλούς στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιβεβαιώθηκε και τυπικά η παραμονή του ικανού τεχνικού στο «τιμόνι» του ΟΦΑΜ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ικανός τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση, ενώ ξεκαθάρισε πως το σωματείο μπαίνει σε άλλο επίπεδο, αφού στοχεύει ψηλά τη νέα σεζόν, έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους.

Αναλυτικά είπε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα.

ADVERTISING

Η διοίκηση είναι και συνεχίζει να είναι κοντά μας και εξακολουθούμε να τηρούμε το πλάνο που είχαμε θέσει από την πρώτη μέρα. Πλέον είμαστε σε θέση να έχουμε άλλες βλέψεις, μαζί με τις κινήσεις που θα γίνουν.

Μέλημα μας ήταν μείνει ο μεγάλος όγκος του ρόστερ, που τον κρατήσαμε. Έχον επίσης κλειστεί ποδοσφαιριστές, που περιμένουμε να ανακοινωθούν και νομίζω πως θα βοηθήσουν πολύ.

Προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από τον ΟΦΑΜ να καθιερωθώ, με φιλοδοξία να δω την ομάδα εκεί που πρέπει, γιατί πρόκειται για ένα προάστιο που αξίζει να βρίσκεται σε παραπάνω κατηγορία και με τα σωστά βήματα θα γίνει αυτό που πρέπει. 

ADVERTISING

Είμαστε σε σωστό δρόμο, δουλεύω απρόσκοπτα και η διοίκηση είναι δίπλας μας. Αν λυθεί και το γηπεδικό, ο ΟΦΑΜ θα είναι είναι από τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ