Ισπανία – Γερμανία: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού

Οι Λουίς ντε λα Φουέντε και Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν η Ισπανία και η Γερμανία στον μεταξύ τους προημιτελικό, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους 4 του Euro 2024.

Η ώρα των προημιτελικών του Euro 2024 και της… αλήθειας έφτασε, με την Ισπανία και την Γερμανία να βρίσκονται ήδη μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης και να μετρούν ήδη αντίστροφα για τη μεταξύ τους κόντρα στην Στουτγκάρδη, με έπαθλο ένα χρυσό εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα, οι Λουίς ντε λα Φουέντε και Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψαν τα πλάνα τους, κάνοντας γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν στο χορτάρι για να διεκδικήσουν τη μεγάλη πρόκριση.

ADVERTISING

Ο τεχνικός της ρόχα εμπιστεύτηκε την ίδια ακριβώς 11άδα που άρχισε το νοκ-άουτ ματς με την Γεωργία στη φάση των 16 ενώ στον αντίποδα ο προπονητής της “Μάνσαφτ” έκανε μόλις δύο αλλαγές σε σχέση με την 11άδα του αγώνα με την Δανία, με τον Τα να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας (αντί του Σλότερμπεκ) ως παρτενέρ του Ρίντιγκερ και τον Τζαν να αντικαθιστά τον Άντριχ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η ενδεκάδα της Ισπανίας: Σιμόν, Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Κουκουρέγια, Ρόδρι, Ρουίθ, Γιαμάλ, Πέδρι, Ουίλιαμς, Μοράτα

Η ενδεκάδα της Γερμανίας: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ,Τα, Ράουμ, Τζαν, Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν, Σανέ, Χάβερτς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ