«Φουλάρει» για εξτρέμ ο ΟΦΗ

Η ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ βρίσκεται στο προσκήνιο, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν και την ομάδα να μετράει αντίστροφα για την αναχώρησή της για την Ολλανδία, οι ιθύνοντες επιταχύνουν τις συζητήσεις για την κάλυψη των μεταγραφικών αναγκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν τα τελευταία 24ώρα εντείνει τις προσπάθειές τους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με την μεσοεπιθετική γραμμή να είναι στο προσκήνιο, καθώς εκεί έχει πέσει πλέον το… βάρος.

Ουσιαστικά, ο ΟΦΗ κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις προσθήκες, αυτές δυναμικά μπορούν να γίνουν και 4 ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί και να αυξηθούν εάν υπάρξουν αποχωρήσεις.

ADVERTISING

Δεδομένη η απόκτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος όμως θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θα είναι παίκτης που θα μπορεί να ανεβάσει το ποιοτικό επίπεδο της μεσοεπιθετικής γραμμής και θα αποτελέσει παίκτη σημείο αναφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ολοκληρώσει το κομμάτι του σκάουτινγκ και έχουν περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της διαπραγμάτευσης.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι οι διαπραγματεύσεις να προχωρήσουν γρήγορα, όσο τουλάχιστον είναι στο χέρι τους, για να «κλείσουν» άλλη μία «τρύπα» στο ρόστερ, εξετάζοντας παράλληλα όμως και τις άλλες θέσεις που τους απασχολούν.

ADVERTISING

Δεδομένα θα αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός, όμως για τη θέση του «αντί-Βούρου» δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς στον ΟΦΗ δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν κεντρικό αμυντικό με εμπειρία και παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον βαθμό δυσκολίας.

Τόσο για τον εξτρέμ, όσο και για τον κεντρικό αμυντικό, οι άνθρωποι του ΟΦΗ εξετάζουν περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν την… διαφορά και θα είναι «πρωτοκλασσάτοι», γι’ αυτό και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, με τη μεταγραφή του εξτρέμ να είναι πιο άμεση ανάγκη και δείχνει να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα τους, προσπαθώντας να την ολοκληρώσουν πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσο αναφορά τις υπόλοιπες προσθήκες, ο ΟΦΗ θα κινηθεί και για «10άρι» μετά την αποχώρηση του Τοράλ, όπου όμως εξετάζουν περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν και στα άκρα της επίθεσης, πέραν από αυτή του επιτελικού μέσου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ