Ντ. Δανδάλης: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Για την απόφαση του να αγωνιστεί στην Χερσόνησο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ντίνος Δανδάλης.

Ο ικανός τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Χερσονήσου αναφέρθηκε στους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Λιμανιού, ενώ μίλησε για τους στόχους τόσο του σωματείου όσο και τους δικούς του.

Τέλος έκανε το σχόλιο του για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ που αναμένεται να είναι συναρπαστικό…

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η απόφαση μου να αγωνιστώ φέτος στην ομάδα της Χερσονήσου, βασίστηκε στην προσέγγιση της διοίκησης, το όραμα τους και φυσικά στις προπονητικές και μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει.

Η διοίκηση προσπαθεί να φτιάξει κάτι όμορφο και δυνατό. Το κάνει με πολύ όρεξη και αυτό είναι κάτι που με εμπνέει και με κάνει να θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι. Θα είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και θα έχουμε νοοτροπία νικητή. Εγώ από την μεριά μου θέλω να κάνω μια καλή χρονιά, να βοηθήσω την ομάδα να κάνει καλή πορεία και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη.

ADVERTISING

Για το φετινό πρωτάθλημα πως το περιμένει: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθεια τους και θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι. Παρόλα αυτά εμείς θα είμαστε προσηλωμένοι στο δικό μας πλάνο και πιστεύω πως θα έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ