Α1 ΕΠΣΗ: Γιατί το φετινό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περυσινό

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε την σέντρα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και άπαντες έχουν την πίστη ότι η φετινή χρονιά θα μείνει στην ιστορία.

Οι ομάδες δουλεύουν στο… κόκκινο προκειμένου να κλείσουν τα ρόστερ τους και να ξεκινήσουν το… χτίσιμο της νέας σεζόν, βάζοντας τον πήχη εκεί που θέλουν.

Η περυσινή Α1 ΕΠΣΗ είχε ενδιαφέρον, όμως τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα και πάνω-κάτω γνωρίζαμε ποιοι θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Φέτος με τις κινήσεις που γίνονται και τα μπάτζετ να είναι αρκετά υψηλά δεν μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια πρόβλεψη. Θα μου πείτε, είναι ακόμα νωρίς κάτσε να τους δούμε στο γήπεδο. Φυσικά, απλά με τις μέχρι τώρα κινήσεις από όλες τις ομάδες δείχνει ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη νέα Α1 ΕΠΣΗ.

Τα… φαβορί για το πρωτάθλημα έχουν αυξηθεί, αφού πέρυσι είχαμε ΑΟΤ και Ηρόδοτο, ενώ φέτος θα έχουμε ΑΕΚ, Ηρόδοτο, ΠΑΟΚ και φυσικά τις πάντα επικίνδυνες ομάδες Ρωμανό, Χερσόνησο, ΠΑΝΟΜ, Ρούβα, που τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να κρίνουν τους τίτλους.

Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, οι περισσότερες έκαναν μεταγραφές που εντυπωσίασαν και πλέον αναμένουμε να δούμε αν μέσα στον αγωνιστικό χώρο καταφέρουν να επιβάλουν αυτό που στόχευαν όταν έχτιζαν τις ομάδες.

ADVERTISING

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το περυσινό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ