Ενίσχυση με Γκοράνοφ στα Χανιά

Την απόκτηση του Ιβάν Γκοράνοφ ανακοίνωσαν τα Χανιά.

Ενίσχυση στα άκρα της άμυνας για τα Χανιά, που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βούλγαρου Ιβάν Γκοράνοφ, που προέρχεται από μία επιτυχημένη παρουσία στη Λαμία.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου αμυντικού Ιβάν Γκοράνοφ.

ADVERTISING

Ο γεννημένος στις 10 Ιουνίου 1992, αριστερός μπακ διαθέτει σημαντικό βιογραφικό και πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο με συμμετοχές ακόμη και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (15 συμμ.), ενώ είναι επτά φορές διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Λέφσκι Σόφιας και το 2014 μετακόμισε στην Μπερόε (42 συμμ., 4 ασίστ) με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Βουλγαρίας της σεζόν 2012-13 και το Super Cup της επόμενης χρονιάς. Ακολούθησαν οι Λίτεξ Λόβετς (41 συμμ., 4 ασίστ) και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (33 συμμ., 2 ασίστ), ενώ το 2017 επέστρεψε στη Λέφσκι. Μετά από τρεις σεζόν στη Σόφια και 106 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και εννέα ασίστ, το 2020 αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Βουλγαρίας μετακομίζοντας στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σαρλερουά (3 συμμ.).

Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε ως δανεικός στην Λέφσκι με την οποία πανηγύρισε το Κύπελλο Βουλγαρίας για δεύτερη φορά στην καριέρα του καταγράφοντας εκείνη τη σεζόν 21 εμφανίσεις με τρεις ασίστ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Super League (20 συμμ.). Στη Φθιώτιδα έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2023 οπότε και μετακόμισε στην Ρουμανία όπου αγωνίστηκε στην Κλουζ (10 συμμ.).

ADVERTISING

Την περασμένη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχοντας 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 321 συμμετοχές με έξι γκολ και 24 ασίστ. Καλωσορίζουμε τον Ιβάν στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ