Στο τεχνικό τιμ της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ ο Τίτος Κουτεντάκης!

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν στη σταδιοδρομία του Τίτου Κουτεντάκη, ο οποίος κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας το ρόλο του προπονητή φυσική κατάστασης στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ!

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Ανδρουλάκης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, με τη διοίκηση να ανακοινώνει παράλληλα τους άμεσους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού, σε αυτή τη νέα εποχή για τις «ασπρόμαυρες».

Ένας από αυτούς είναι ο Τίτος Κουτεντάκης, ο οποίος αναλαμβάνει ως ο νέος προπονητικής φυσικής κατάστασης του ΟΦΗ, όντας ο πλέον στενός συνεργάτης του Αντώνη Ανδρουλάκη.

ADVERTISING

Η επιλογή του ικανού γυμναστή και απόφοιτου ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, για τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Αντ. Ανδρουλάκη και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, καθώς το προφίλ του πληροί στο έπακρο τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Πρόκειται δίχως αμφιβολία για μία σπουδαία ευκαιρία για τον Τίτο Κουτεντάκη, στον οποίο δίνεται η δυνατότητα να δείξει τις μεγάλες του δυνατότητες, δουλεύοντας με τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα που τον διακρίνει σε όλη του την πορεία.

Σίγουρα βέβαια, η παρουσία του Τίτου στον ΟΦΗ, κάνει υπερήφανο και τον πατέρα του, αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο – Πλούταρχο Κουτεντάκη, ο οποίος θα καμαρώνει τον γιο του σε αυτό το νέο του ρόλο, νιώθοντας υπερηφάνεια για την εξέλιξη και τα σημαντικά επαγγελματικά του βήματα στο χώρου του ποδοσφάιρου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ