Ψάχνει την υπέρβαση με Κοσμά Γκέκα ο Γιούχτας!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την κορυφή της επίθεσης θέλει να ολοκληρώσει ο Γιούχτας, που βρίσκεται σε επαφές με τον Κοσμά Γκέκα!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται o σχεδιασμός του Γιούχτα ενόψει της παρουσίας της ομάδας των Αρχανών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Μανώλης Σουτζής και οι άνθρωποι του σωματείου είναι ξεκάθαροι αναφορά με τους στόχους, αφού έχουν τονίσει πως ο Γιούχτας θέλει να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τους έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια κάνει… θραύση τόσο στη Γ’ Εθνική, όσο και τη Super League 2.

ADVERTISING

Ο λόγος για τον Κοσμά Γκέκα, τον οποίο οι άνθρωποι του Γιούχτα έχουν προσεγγίσει, ώστε να μετακομίσει στις Αρχάνες, σε μία κίνηση που θα ήταν ηχηρή για την κατηγορία!

Ο 28χρονος επιθετικός προέρχεται από μαγικές σεζόν, καθώς το 2022/23, σημείωσε 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, 4 εκ των οποίων στο Κύπελλο Ελλάδας, συνεισφέροντας ώστε η ομάδα των Σερρών να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Μάλιστα για να φτάσει μακριά στη διοργάνωση, ο Απόλλωνας του Γκέκα είχε αποκλείσει τον ΑΟΑΝ στη 6η φάση του θεσμού, με το ικανό επιθετικό να «συστήνεται» στο κρητικό κοινό, αφού σημείωσε και τα δύο γκολ στην ισοπαλία με 2-2!

ADVERTISING

Τα highlights του αγώνα:

Μαγική χρονιά είχε και φέτος, όντας ο βασικός πρωταγωνιστής στην άνοδο του ΑΟ Καβάλας από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 30 αγώνες πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Πρόκειται σίγουρα για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς ο έμπειρος φορ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και από ομάδες της SL2, που θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν έναν «killer» σε τόσο καλή ποδοσφαιρική ηλικία, όμως στον Γιούχτα δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και θα προσπαθήσουν να τον ντύσουν στα «πράσινα»!

Σίγουρα, πάντως θα χρειαστεί υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ο Γκέκας να δώσει την τελική απάντηση του στους αρχανιώτες, αφού και ο ίδιος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ