Αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο Κων. Μερκουλίδης

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Εργοτέλη ο Κωνσταντίνος Μερκουλίδης αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους».

Τις επιλογές για την επόμενο σταθμό της καριέρας του εξετάζει ο Κωνσταντίνος Μερκουλίδης, που ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Εργοτέλη. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου, δεν συνεχίζει στην ομάδα και θα εξετάσει με προσοχή τις επιλογές για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον για την περίπτωση του 19χρονου, πολλά υποσχόμενου αμυντικού, έχουν εκφράσει ομάδες ανώτερων κατηγοριών, που θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν τον ικανό ποδοσφαιριστή.

ADVERTISING

Ο ίδιος με δήλωση του ευχαριστεί άπαντες στους «κιτρινόμαυρους» για τη συνεργασία και εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον.

Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα τέσσερα χρόνια παρουσίας μου στον Εργοτέλη. Από τους προπονητές, τους ανθρώπους της διοίκησης και πάνω απ’ όλα τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους πέρασα αξέχαστες στιγμές. 

Ευχαριστώ τον Εργοτέλη για το όσα μου πρόσφερε και εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει, γιατί το αξίζει!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ