Αποχωρεί από την ακαδημία του Εργοτέλη ο Γ. Ανωγειανάκης

Στο τέλος της έφτασε η πενταετής παρουσία του Γιώργου Ανωγειανάκη στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλης.

Από το 2019 μέχρι και σήμερα ο Γιώργος Ανωγειανάκης αποτέλεσε προπονητής των ακαδημιών του Εργοτέλη, με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώνει την αποχώρηση του με ανάρτηση στο Facebook.

Ο προπονητής του Ρούβα ευχαρίστηκε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

ADVERTISING

Αναλυτικά έγραψε: «2019-2024: 5 χρόνια όμορφα με ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο ποδόσφαιρο, όμορφες αναμνήσεις και πολύ αγάπη για όλα αυτά τα παιδιά που είχα την χαρά και την τύχη να δουλέψω μαζί τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν υπέροχο άνθρωπο και εξαιρετικό συνεργάτη, τον κύριο Καλπακίδη, ο οποίος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Κορνάρο, στον κύριο Μπροκαλάκη, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους μου για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε άριστη συνεργασία για το καλό των παιδιών και μόνο. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες σε ό,τι και να κάνετε».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ