Τα «κλειδιά» του ΟΦΑ στον Κώστα Γιαννακίδη

Ο Κώστας Γιαννακίδης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦ Αρκαλοχωρίου.

Τον διάδοχο του Στέλιου Ανωγειανάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, βρήκαν οι άνθρωποι του ΟΦΑ, που έδωσαν τα χέρια μα τον Κώστα Γιαννακίδη.

Ο 32χρονος τεχνικός που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και κάτοχος του διπλώματος UEFA A’, ΄έχει διατελέσει βοηθός σε ομάδες της Γ’ Εθνικής (ως άμεσος συνεργάτης και γυμναστής στον Μακεδονικό Σιάτιστας και στον ΑΟ Τσιβλιβή στην Κοζάνη), ενώ τη σεζόν 2020-21, είχε αναλάβει την ομάδα Youth League του Ηροδότου.

ADVERTISING

Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του ερασιτέχνη ΟΦΗ, οπού εργάστηκε με ιδιαίτερα επιτυχία στα γκρουπ Κ14 Κ13 και Κ11, καθώς άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα.

Ο νεαρός προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, αλλά είναι και ο νέος υπεύθυνος της ακαδημίας του συλλόγου, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά ολόκληρο το αγωνιστικό κομμάτι του «οικοδομήματος» του ΟΦΑ.

Ουσιαστικά το όραμα των ανθρώπων του ΟΦΑ είναι να συνεχίσουν πιστοί στο πλάνο της ανάδειξης παικτών από το Αρκαλοχώρι, με την άμεση σχέση της πρώτης ομάδας με τα τμήματα υποδομής, ώστε το σωματείο να μπορέσει να αποτελέσει μία περιφερειακή δύναμη του τοπικού ποδοσφαίρου!

ADVERTISING

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των συνεργατών του Κώστα Γιαννακίδη, που θα τον πλαισιώσουν τόσο στη μεγάλη ομάδα, όσο και στην ακαδημία.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ