Στην ΓΓΑ αντιπροσωπεία της ΑΕΚατσαμπά, οι επόμενες ενέργειες…

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, βρέθηκε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΑΕΚατσαμπά, για να συναντηθεί επισήμως με τον ΓΓΑ κ. Γιώργο Μαυρωτά.

Η αντιπροσωπεία των «κιτρινόμαυρων» αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Καραγιαννάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Σκαφίδα και το πρώην μέλος του Δ.Σ. κ. Καραντεμοίρη, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά, όπου συζητήθηκε λεπτομερώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου της ΑΕΚ στον Καρτερό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ενημέρωσαν πλήρως τον κ. Μαυρωτά για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, όσο αναφορά το γηπεδικό πρόβλημα, αλλά και όλα όσα έχουν συμβεί, τα τελευταία χρόνια.

ADVERTISING

Ο κ. Μαυρωτάς, έδειξε ενημερωμένος για το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα, έδειξε διάθεση να σκύψει στο πρόβλημα και να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» έτσι ώστε να βρεθεί επιτέλους λύση στο γηπεδικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ συνόδευσε στη συνάντηση ο Βουλευτής Ηρακλείου με το ΚΚΕ κ. Μανώλης Συντυχάκης, καθώς με δικές του ενέργειες και πρωτοβουλίες, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ενώ δείχνει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚατσαμπά.

Πλέον, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, συνεχίζουν τις επαφές τους, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο σημαντικό αυτό ζήτημα, το οποίο παραμένει ψηλά στην ατζέντα τους, καθώς είναι αποφασισμένοι η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ