Μ. Ασλαματζίδης: «Η Χαραυγή προσπαθεί να εξηγήσει το αυτονόητο ότι είμαστε όλοι-Δεν υπάρχουν χρώματα και φυλές»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Χαραυγής παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μηνάς Ασλαματζίδης.

Ο έμπειρος μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμφωνία του με την Χαραυγή, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα, ώστε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του σωματείου.

Παράλληλα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, λέγοντας πως δεν υπάρχουν χρώματα και φυλές και πως ο αθλητισμός ενώνει δεν χωρίζει.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι εξαρχής με τους ανθρώπους της διοίκησης από το πρώτο ραντεβού υπήρχε θέληση και από τις δυο πλευρές. Το σωματείο απαρτίζεται με άτομα με όρεξη για δουλειά και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που με προσέγγισαν.

Ακόμα και ο αρχηγός της ομάδας Προκοπής Νικολάου μέχρι να κλείσουμε μιλούσαμε όλη μέρα, όμως και ένα πολύ μεγάλο κριτήριο στην απόφαση μου να πάω στην Χαραυγή ήταν οι παλιοί μου συμπαίκτες Γιάννης Κοζυράκης και Μανώλης Καουκάκης που τους εκτιμώ ιδιαίτερα. Μετά ακολούθησαν τα τυπικά .

Κατ’εμέ στην ζωή πιο σημαντικό πράγμα είναι το ήθος, οι αξίες και ο σεβασμός . Η Χαραυγή προσπαθεί να αποδείξει δυστυχώς το αυτονόητο δηλαδή ότι είμαστε όλοι ίσοι , δεν υπάρχουν χρώματα και φυλές. Ο αθλητικός ενώνει δεν χωρίζει .

ADVERTISING

Να κερδίσουμε το σεβασμό από όλους που αξίζει αυτή η ομάδα. Ας ξεχάσουν την παλιά εικόνα και να δουν τα τωρινά δεδομένα. Προσωπικά με νοιάζει η κοινωνική ένταση της ομάδας και μετέπειτα ένα πρωτάθλημα. Αν έρθει ακόμα καλύτερα. Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές, σε όλα τα σωματεία . Καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα να έχουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ