Γ. Κενδριστάκης: «Δεν είναι εφικτό να βρίσκομαι στην Σαντορίνη-Έχω να δώσω ακόμα στην ομάδα»

Το δικό του αντίο στην Θύελλα Καμαρίου είπε ο Γιάννης Κενδριστάκης μέσα από τα social media.

Μετά από ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ο ικανός επιθετικός αποχώρησε από την Σαντορίνη για προσωπικούς λόγους και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στο νησί.

Ο Γιάννης Κενδριστάκης αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε εκεί και άφησε την πόρτα ανοιχτή για την επιστροφή του…

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ύστερα από ένα χρόνο γεμάτο χαρές, με επιτυχίες με ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο παρά την θέληση και των δύο πλευρών δυστυχώς από μεριάς μου δεν θα μπορέσω φέτος να βρίσκομαι στην Σαντορίνη και την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον κύριο Βαγγέλη Φουστέρη που φρόντισε να μην μου λείπει τίποτα και τον Κώστα Ρούσσο (Ντάνη) που ότι και αν χρειάστηκα ήταν δίπλα μου. Είναι δύο άνθρωποι υπόδειγμα που κοσμούν το ποδόσφαιρο και εύχομαι πραγματικά το όνειρο που έχουν για την ομάδα να το υλοποιήσουν και να την δουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Να ευχαριστήσω τους προπονητές μου κύριο Νίκο Τσαμόγλου, Χρήστο Παπαιωάννου και Βάιο Ιγκιστιάν για την άψογη συνεργασία μας, τον φροντιστή μας Τάσο Γερογιάννη και την μασέρ μας Ανδριάννα Βαζέου που είναι οι αφανείς ήρωες της επιτυχίας μας και μας παρείχαν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ADVERTISING

Την κυρία Βαρβάρα Κυριακάκη που ήταν δίπλα μας πάντοτε και μας στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο και τέλος να ευχαριστήσω όλα τα φιλαράκια μου και συμπαίκτες μου για ότι πετύχαμε και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία πάνω από όλα και να καταφέρουν να φτάσουν την ομάδα ψηλότερα όπως θα έπρεπε να είναι.

Δεν θέλω να πω πολλά, θα πω μόνο ότι δεν φεύγω γεμάτος διότι είχα να δώσω και να πάρω ακόμα πολλά από την ομάδα και τους ανθρώπους της αλλά όπως ανέφερε παραπάνω δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι εκεί. Ευχαριστώ πολύ για όλα και είμαι σίγουρος ότι θα τα ξανά πούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ