Στην διάθεση του κόσμου τα διαρκείας του ΑΟΑΝ για τη νέα χρονιά

Με το σύνθημα «είμαι πάντα στην κερκίδα, μια ολόκληρη ζωή μαζί σου», ο ΑΟΑΝ ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά τις διοικητικές εξελίξεις και το γεγονός ότι η ομάδα θα πορευτεί κανονικά στην Γ Εθνική η διοίκηση του ΑΟΑΝ γνωστοποίησε την έναρξη πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαι ΠΑΝΤΑ στην κερκίδα… Μια ολόκληρη ζωή μαζί σου!

ADVERTISING

Ο ΑΟΑΝ μας συνεχίζει δυνατός για μια ακόμη σεζόν και η ποδοσφαιρική περίοδος 2024/2025, μας θέλει και πάλι στην Γ’ εθνική και όλοι είμαστε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, σε κάθε παιχνίδι!

Είμαστε ΠΑΝΤΑ στην κερκίδα… Μια ολόκληρη ζωή μαζί με το μπλε αστέρι, για νέες μοναδικές στιγμές!
Η δύναμη του ΑΟΑΝ όλα αυτά τα χρόνια ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος του, ο οποίος «φωνάζει» και πάλι παρών με την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας, εξασφαλίζοντας κάθε φίλαθλος τη θέση του στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, σε κάθε παιχνίδι για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από την 1η Ιουλίου από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6980659277 και 6979011937.

ADVERTISING

Οι κατηγορίες των διαρκείας

 Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθώς και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε ονομαστική θέση στα δερμάτινα καθίσματα στη κεντρική θύρα του γηπέδου με παροχή μπουφέ!

Τιμή 300€

ADVERTISING

(Περιορισμένες θέσεις)

Παροχή έκπτωσης στα προϊόντα της μπουτίκ 10% και προτεραιότητα σε προκλήσεις-εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες

GOLD EDITION

ADVERTISING

Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθώς και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε αριθμημένη θέση στην αναβαθμισμένη κεντρική θύρα του γηπέδου με παροχή μπουφέ !

Τιμή 200€

Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθως και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου!

Τιμή 130€

Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής,κύπελλο Ελλαδος καθως και στο κύπελλο της ΕΠΣ Λασιθίου σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου!

Τιμή 100€».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ