Γ. Χριστόπουλος: «Ανυπομονώ να δω τον κόσμο του ΟΦΗ-Στόχος μου να πετύχουμε και να ξεκινάω στην αρχική ενδεκάδα» (vid)

Παρακολουθήστε από την κάμερα του ΟΦΗ TV όλο το οδοιπορικό από την άφιξη του Γιάννη Χριστόπουλου στην Κρήτη ως τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας, αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ!

Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον κόσμο της ομάδας, όσο και για τον Τραϊανό Δέλλα.

Ακόμα αναφέρθηκε για τους στόχους που έχει ο ίδιος.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ. Τα αισθήματα μου είναι μόνο θετικά, είμαι χαρούμενος και περιμένω να δείξω τι αξίζω στο γήπεδο. Το κίνητρο μου είναι να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της, ο προσωπικός μου στόχος είναι να ξεκινάω ως βασικό στέλεχος και ανυπομονώ να δω τον κόσμο του ΟΦΗ που με είχε εξτασιάσει ως αντίπαλος και περιμένω πως και πως να ξεκινήσω.

Υποφέραμε σαν ομάδα όταν ήρθα αντίπαλος, όμως εμένα με εντυπωσίασε το γήπεδο, ο ρυθμός, η ένταση που προσφέρουν οι οπαδοί και ελπίζω να το νιώσω και εγώ ως παίκτης της ομάδας.

Το όνομα του κόουτς προκαλεί δέος, έχει καταφέρει πολλά και ως προπονητής και ως παίκτης, εγώ περιμένω πως και πως να μάθω πράγματα από αυτόν και θα είναι μια εμπειρία για εμένα.

ADVERTISING

Για τον κόσμο τους περιμένουμε στον κόσμο με ανυπομονησία, να πετύχουμε νίκες, τους στόχους και να προσφέρουμε αυτό που θέλουν να δουν, θέαμα και ουσία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ