Γ. Πολυμερίδης: «Χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αλμυρό – Να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αλμυρού παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Γιάννης Πολυμερίδης.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που θα φορέσει την φανέλα του Αλμυρού τη νέα χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που θα έχει τόσο η νέα του ομάδα, όσο και ο ίδιος που επιστρέφει μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό.

Παράλληλα έκανε την δική του αναφορά για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τονίζοντας πως θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον…

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο Αλμυρός. Τα τελευταία χρόνια η πορεία του τα λέει όλα και θέλουμε εμείς να χτίσουμε κάτι καλό από την αρχή. Δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι, καθώς μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Στόχος του Αλμυρού είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Για τους δικούς μου στόχους θα πω ότι θέλω να αφήσω πίσω τον τραυματισμό μου και να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αλμυρού για την εμπιστοσύνη τους».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: «Το πρωτάθλημα φέτος το περιμένω αρκετά δυνατό, αφού όπως βλέπουμε όλες οι ομάδες ενισχύονται σημαντικά. Θα είναι όλα ντέρμπι και δεν νομίζω να υπάρχουν φαβορί στα παιχνίδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ