Η ΑΕΚ θα συναντήσει τον Γ. Μαυρωτά της ΓΓΑ για το θέμα του γηπέδου της!

Το «φλέγον» ζήτημα του γηπέδου αποτελεί νο1 προτεραιότητα στην ατζέντα της νέας διοίκησης της ΑΕΚ!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι ώστε να βρεθεί επιτέλους λύση στο θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της κιτρινόμαυρης ατζέντας. Το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας του Κατσαμπά, έχουν εξάλλου ξεκαθαρίσει με όλους τους τόνους, πως το γηπεδικό θέμα είναι η κορυφαία προτεραιότητα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία πολύ σημαντική συνάντηση στις αρχές του επόμενου μήνα, πιθανότατα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.

ADVERTISING

Μαζί του θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα, με στόχο των προσπαθειών των ανθρώπων της ΑΕΚ να βρεθεί η λύση σε αυτό το θέμα που ταλανίζει εδώ και χρόνια το ιστορικό σωματείο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η κρίσιμη συνάντηση κανονίστηκε έπειτα από πρωτοβουλίες και ενέργειες του βουλευτή Ηρακλείου με το ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη, έναν άνθρωπο που έχει δείξει και στο παρελθόν ενεργό ενδιαφέρον για το πρόβλημα της ΑΕΚ.

Όλες αυτές οι κινήσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο του μεγάλου στόχου της ΑΕ Κατσαμπά, που δεν είναι άλλος, από την επιστροφή του συλλόγου στο «σπίτι» του, στη φυσική του έδρα στον Καρτερό.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ