Ηρόδοτος: Ξεκινάει το καλοκαιρινό φεστιβάλ «Μ. Κωνσταντινίδης» | Αρχή με Μ.Κονταρό – Γ Ξυλούρη!

Όμορφες βραδιές με σπουδαίους καλλιτέχνες ετοιμάζει η διοίκηση της ομάδας στους φιλάθλους του συλλόγου.

Καλοκαιρινό φεστιβάλ εκδηλώσεων στον Ηρόδοτο με την επωνυμία του αείμνηστου προέδρου Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη, αρχή με Μανώλη Κονταρό – Γιώργο Ξυλούρη την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 10 το βράδυ στο γήπεδό της Νέας Αλικαρνασσού.

Το φεστιβάλ ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι και σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο Ιούλιο – Αύγουστο στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πάρα πολλά στον σύλλογο. Ο Μανώλης Κωνσταντινίδης διετέλεσε αρκετά χρόνια πρόεδρος του Ηροδότου με σπουδαίο έργο, συντέλεσε τα μέγιστα στην υλοποίηση του γηπέδου με μεγάλες κατασκευές και στην τοποθέτηση σε αυτό φυσικού χόρτου.

ADVERTISING

Οι φετινές εκδηλώσεις έχουν ως στόχο ο κόσμος της ομάδας να περάσει αξέχαστες βραδιές, να διασκεδάσει με την ψυχή του και παράλληλα την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Στις 23 Ιουλίου η Αλικαρνασσός θα σηκωθεί στο… πόδι με τη λύρα και τα τραγούδια του σπουδαίου Μανώλη Κονταρού και την μοναδική φωνή του λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Ξυλούρη σ’ ένα πολύ όμορφο συνδυασμό κρητικού και λαϊκού προγράμματος.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ