Συμπλήρωσε 11αδα μεταγραφών ο γυναικείος Ηρόδοτος!

Συνεχίζει την ενίσχυση του το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Ηροδότου!

Τις προσθήκες των  Άντζελα Σεκερτζή, Γωγώς Μακάκη και Κατερίνας Μαργαριτίδου, φτάνοντας τις έντεκα συνολικά μέχρι τώρα, ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος, ο οποίος δυναμώνει συνεχώς το γυναικείο τμήμα του, με με έμπειρες και ποιοτικές αθλήτριες.

Η ανακοίνωση: «Άλλες τρεις μεταγραφές (η μία αρκετά γνώριμη καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια στο παρελθόν με τον Ηρόδοτο) πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου με την απόκτηση των Άντζελα Σεκερτζή, Γωγώς Μακάκη και Κατερίνας Μαργαριτίδου, φτάνοντας τις έντεκα συνολικά μέχρι τώρα.

ADVERTISING

Συμπλήρωσε μια 11αδα παίκτριες ο γυναικείος Ηρόδοτος και ακολουθούν και άλλες! Άντζελα καλώς επέστρεψες και πάλι, Γωγώ, Κατερίνα καλώς ήρθατε στον σύλλογο και στη Νέα Αλικαρνασσό, σας ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα “μπλε”.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΕΚΕΡΤΖΗ

ADVERTISING

Έπαιξε στη γυναικεία ομάδα του Ηροδότου στο Περιφερειακό την σεζόν 2005 – 2006 όπου ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού πήρε το πρωτάθλημα. Συνέχισε στα Μάλια στο Περιφερειακό και μετά ακολούθησαν οι Εργοτέλης και Candia στη Γ Εθνική. Η θέση που αγωνίζεται είναι μπακ – χαφ.

Η ΓΩΓΩ ΜΑΚΑΚΗ
Ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Εργοτελη και μετείχε στην προετοιμασία της ομάδας του Γιουχτα και του Candia. Η θέση που αγωνίζεται είναι δεξί εξτρέμ.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ

ADVERTISING

Ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κατηγορία με την φανέλα του Ηροδότου. Πολύ δυναμική παίκτρια και η θέση που αγωνίζεται είναι μεσοεπιθετικός».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ