Πολλές οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΟΑ

Στη τελική του ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός του ΠΟΑ με τις αλλαγές να αναμένεται να είναι μεγάλες στο φετινό ρόστερ της ομάδας του Ατσαλένιου, καθώς οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν είναι αρκετές.

Στον ΠΟΑ, τις τελευταίες εβδομάδες κάνουν συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές που είτε αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα, είτε απασχολούν τους «πράσινους» και υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Από τη περυσινή ομάδα, όπως ήδη είχε γράψει το GRANDSPORT, έχουν ανανεώσει οι Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Ρουμπάκης, Νύκταρης, Καβουσάκης και Αμπατζής.

ADVERTISING

Παράλληλα, όπως έγινε σήμερα γνωστό, τη φανέλα του ΠΟΑ θα φορούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Καϊμακαμούδης, Κασσωτάκης, Ζέλιος και Δαμιανάκης.

Την ίδια ώρα, παρελθόν έχουν αποτελέσει ο εκ των αρχηγών Νίκος Κερμενίδης, κάτι που ήταν γνωστό από το τέλος της σεζόν 2023-24, πως θα αποχωρούσε, αλλά και οι Λουμπάκης-Χαρίτος.

Παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσουν ακόμη ο Γιώργος Μέμμος, ο Τάσος Νάτος και ο Κώστας Ψαρράς.

ADVERTISING

Δύσκολη είναι η παραμονή και του Ντανιέλε Αργκιλέσι, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει και δεν αποκλείεται να παραμείνει.

Όσο αναφορά τους «μικρούς», ο ΠΟΑ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Παχή που ήταν δανεικός από τα Χανιά, αλλά σε πρώτη φάση θα μετέχει στη προετοιμασία των Χανίων και εάν αποφασιστεί να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, τότε οι Ατσαλενιώτες -εφόσον υπάρχει η ανάγκη- θα κινηθούν για την απόκτησή τους.

Την ίδια ώρα, στον ΠΟΑ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών, «κλεισμένοι» θα πρέπει να θεωρούνται οι Λευτέρης Γιαλούσης, Μενέλαος Καρανδινός και Χρήστος Πατραμάνης.

ADVERTISING

Παράλληλα, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις με τους Πήλιο, Σένκα, Αυγουστάκη να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΟΑ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ