Ο Ηρόδοτος χτίζεται με παίκτες που ξέρουν την ιστορία του!

Ο Ηρόδοτος έχει μπει δυνατά στην μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού και δίνει βάση σε παίκτες που γνωρίζουν όσο λίγοι την ομάδα.

Ο ερχομός του Μανώλη Παπαματθαιάκη στη Νέα Αλικαρνασσό ανεβάζει αυτόματα τον πήχη, αφού μιλάμε για έναν προπονητή που του αρέσει ο πρωταθλητισμός και η διάκριση.

Ήδη στην διοίκηση έχουν προχωρήσει στις πρώτες τρεις μεταγραφές, αφού μετά τον Λίτσκα, σειρά πήραν δύο παιδιά της Νέας Αλικαρνασσού.

ADVERTISING

Ο Γιάννης Κοιλιάρας και ο Γιώργος Καργιωτάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ζήσει τα πάντα με την ομάδα και φέτος θέλησαν να επιστρέψουν και να την οδηγήσουν ξανά στις επιτυχίες.

Πολύ κοντά στην επιστροφή είναι και οι Λουμπάκης, Χαρίτος, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναμένεται να ντυθούν στα κυανόλευκα αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στον Ηρόδοτο θέλουν να χτίσουν μια ομάδα με παίκτες που ξέρουν την ιστορία του σωματείου, ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά.

ADVERTISING

Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν με τα πρώτα δείγματα να είναι θετικά και να δείχνουν ότι η διοίκηση θέλει να φτιάξει κάτι καλό για τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ