ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κωνσταντέλια, Ότο στην προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα και οι δύο

Με την επιστροφή των διεθνών Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ αλλά και ένα απρόοπτο καθώς οι Κωνσταντέλιας και Ότο ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/6) το πρωί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τους Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ να επιστρέφουν μετά την άδεια των διακοπών τους.

Την ίδια ώρα όμως υπήρξε ένα απρόοπτο με την παρουσία των Γιόνι Ότο και Γιάννη Κωνσταντέλια καθώς ένιωσαν ένα σφίξιμο και για μερικές μέρες θα μείνουν εκτός προπονήσεων.

ADVERTISING

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Μετά το απαραίτητο ρεπό της Τρίτης (25.06), παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψε στη δουλειά στη Νέα Μεσημβρία για ένα δυνατό πρόγραμμα, αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στους αυτοματισμούς.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26.06) ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στους αμυντικούς αυτοματισμούς το άλλο δούλευε στους επιθετικούς. Στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα με πρακτική εφαρμογή όσων δουλεύτηκαν νωρίτερα.

Ο Γιόνι Ότο δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω σφιξίματος, ενώ για τον ίδιο λόγο αποχώρησε από αυτή ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες κι η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

ADVERTISING

Ο Τόμας Μουργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ στην ομάδα εντάχθηκαν και οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Την Πέμπτη (27.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση για τις 09:30 και τις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ