Μ. Κουτσογιαννάκης: «Να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο – Ήταν εύκολη απόφαση»

Για την μεταγραφή του στον Αλμυρό μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μάνος Κουτσογιαννάκης.

Ο έμπειρος μπακ αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να πει το ναι στον Αλμυρό και να ντυθεί στα πορτοκαλί τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα μίλησε για τους στόχους που έχει ο πρόεδρος και ο Δημήτρης Κόκκινος, ενώ μίλησε και για την πορεία που θέλει να δει από τον Αλμυρό αλλά και τι περιμένει από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Σπουδαία κίνηση με Μ. Κουτσογιαννάκη ο Αλμυρός!

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Επέλεξα τον Αλμυρό διότι είναι ένα υγιής σωματείο που παρέχει στον ποδοσφαιριστή όλα όσα χρειάζεται. Ο κ. Πατραμάνης με προσέγγισε και ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Σίγουρα είναι περίεργη χρονιά για τον Αλμυρό διότι πέρυσι είχε την καλύτερη ομάδα της Γ’ Εθνικής στην Κρήτη και το απέδειξε με την πορεία του και φέτος θα αγωνιστεί στο τοπικό με νέους στόχους και νέα παιδιά.

Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να κάνει η ομάδα μια καλή χρονιά όπως της αρμόζει και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια με την βοήθεια του προπονητή και του προέδρου ώστε να δημιουργήσουν ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών.

Το πρωτάθλημα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικό αφού έχουν δυναμώσει αρκετές ομάδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P