Δύο προσεκτικές κινήσεις από τον ΠΑΟΚ

Με τον βασικό κορμό της ομάδας να παραμένει και φέτος στην ομάδα, οι κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι ήταν μόλις δύο και σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμούν να γίνουν δύο ακόμη, με τις οποίες -εκτός απροόπτου- θα ολοκληρώσει σε πρώτη φάση τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι Κρουσανιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με δύο ποδοσφαιριστέςπ ου αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, την Πέμπτη (26/6) και στη συνέχεια θα μπορέσουν να ανακοινωθούν επίσημα από τους «ασπρόμαυρους».

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερες περιπτώσεις, καθώς ο ένας είναι 25 ετών (γεν. 1998), αγωνίζεται ως εξτρέμ, τη περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Γ Εθνική, ενώ την τελευταία διετία κατέγραψε 54 συμμετοχές.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε δύο διαφορετικές «θητείες», αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είναι 30 ετών.

Με αυτές τις προσθήκες, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την… πρώτη φάση των μεταγραφών του και μόνο εάν και εφόσον προκύψει κάτι ιδιαίτερο, θα κινηθεί για να το αποκτήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P