Νικ. Βασιλάκης: «Αγαπώ την ΑΕΚ και την παρακολουθώ από μικρό παιδί»

Την αγάπη του για την ομάδα της ΑΕΚατσαμπά, στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, τόνισε ο Νίκος Βασιλάκης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, γιος του γενικού αρχηγού Αντώνη Βασιλάκη, που στο παρελθόν έχει φορέσει επί χρόνια τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ, μιλώντας στο GRANDSPORT, για την απόφασή του να μετακινηθεί στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε στους συναισθηματικούς λόγους, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει, τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 ΕΠΣΗ.

Αρχικά, για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ανέφερε: «είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕ Κατσαμπά. Ένα σωματείο που αγαπώ και παρακολουθώ από μικρό παιδί λόγω του πατέρα μου που αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους χωρίς τραυματισμούς».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον στόχο της ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρόσθεσε: «ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να έχουμε ένα καλό πρόσωπο καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με σκοπό να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100% για να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί και να εμφανίζεται έτοιμη σε κάθε δυσκολία».

Κλείνοντας, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ, τονίζοντας: «ευχαριστώ τον ΟΦΗ, έμαθα πολλά πράγματα και βελτιώθηκα σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P