«Παλεύει» την περίπτωση Μεϊρέλες ο ΑΟΤ

Ο Νίκος Σουτζής, έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Μάρκο Μεϊρέλες και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Τυμπάκι, με τις επαφές των δύο πλευρών να συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά. Ποιες είναι οι προτεραιότητες του ΑΟΤ.

Ο ΑΟ Τυμπακίου, έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις υποθέσεις ανανεώσεων, με τον Μάρκο Μεϊρέλες να είναι ο παίκτης που απομένει για να ολοκληρωθούν σε βαθμό ικανοποιητικό για τους Μεσαρίτες.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΟΤ προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία τους, με τις επαφές να συνεχίζονται και κανένας να μην μπορεί σε αυτή την φάση να προβλέψει εάν θα επέλθει συμφωνία ή εάν θα καταλήξει σε άλλη ομάδα ο Πορτογάλος, που έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Όσο αναφορά τις υπόλοιπες προτεραιότητες του ΑΟΤ, ήδη προσπαθεί να κλείσει τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς ψηλά στη λίστα βρίσκονται οι Λουμπάκης-Ξενοκτιστάκης, με τις επαφές να έχουν ολοκληρωθεί και να αναμένεται η τελική απόφαση για το ποιος από τους δύο θα αποκτηθεί, ενώ την ίδια ώρα, ο ΑΟΤ προσπαθεί να κλείσει και την επίθεσή του, με τον Κάμερον να έχει αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα, όμως παράλληλα έχει εξεταστεί και η περίπτωση του Βεζιρτζόγλου, με τον οποίο όμως έχουν γίνει μόνο φιλολογικές συζητήσεις.

Οι άμεσες προτεραιότητες του ΑΟΤ είναι ο «άξονας», ένας κεντρικός αμυντικός, ένας αμυντικός μέσος και ένας επιθετικός και αυτές τις θέσεις θα επιδιώξουν να κλείσουν άμεσα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P