Νέος προπονητής του Ανθεστίωνα ο Άρης Μαυρογιαννάκης!

Στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Θραψανού ο  Άρης Μαυρογιαννάκης.

Τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βλατά στην άκρη του πάγκου του βρήκε ο Ανθεστίων, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Άρη Μαυρογιαννάκη.

Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόντανε την τελευταία πενταετία στο τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ και στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού, από όπου αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Ο κάτοχος του διπλώματος UEFA A προπονητής αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας του Θραψανού, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Άρη Μαυρογιαννάκη

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας και άμεσα δρομολογούνται τα επόμενα βήματα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό!

Μέχρι πρότινος ήταν άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φραντζέσκου στην τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ, αλλά και προπονητής το Κεραυνού.

Η προπονητική του διαδρομή ξεκίνησε πριν 13 χρόνια από τον Πήγασο (2011-2015) και ακολούθησε ο Διαγόρας (2015-17), πριν ενταχθεί στον ποδοσφαιρικό οργανισμό του ΠΟΑ το 2019. Από τότε μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ήταν προπονητής στον Κεραυνό και στο τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ.

Συγκεκριμένα, διετέλεσε άμεσος συνεργάτης των Μανόλη Σκύβαλου (2019/20), Αντώνη Ανδρουλάκη (2020/21), Ανέστη Αναστασιάδη (2021/22) και Κώστα Φραντζέσκου (2023/24).

Ο Άρης Μαυρογιαννάκης είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (UEFA A) και πιστοποιημένος συνεργάτης της E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities). Coach, σε καλωσορίζουμε στον Α.Ο. Ανθεστίων και στο Θραψανό. Ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική ποδοσφαιρική σεζόν!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P