Το «ευχαριστώ» της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ

Το δικό της ευχαριστώ για όσους ήταν δίπλα της στη σεζόν που ολοκληρώθηκε εξέδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Μία τρομερή πορεία είχαν τα κορίτσια του ΟΦΗ που κατέκτησαν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ανακοίνωση τους οι «ασπρόμαυρες» ευχαριστούν όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό τους, χωρίς φυσικά να ξεχνάνε τον κόσμο της ομάδας, που «αγκάλιασε» τη φετινή προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2023-24 που ήρθε στο τέλος της θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα μας και μας βοήθησαν σημαντικά καθ’ όλη τη διάρκεια της.

Ευχαριστούμε:
▪️Την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete.
▪️Την Interwetten
▪️Την Τυποκρέτα
▪️Τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ
▪️Την ΠΑΕ ΟΦΗ
▪️Τον Σταύρο Περακάκη
▪️Τον Δήμο Μαλεβιζίου
▪️Τον φυσικοθεραπευτή μας Γιώργο Βερερουδάκη

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν και θα είναι παντού, καθώς και όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας όποτε τους χρειαστήκαμε.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε να είστε κομμάτι απ’ την οικογένειά μας και στο επόμενο μεγάλο ταξίδι της ομάδας μας τη χρονιά που μας έρχεται με ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και με την ελπίδα να δούμε εκεί που αξίζει το μεγάλο όνομα του Ο.Φ.Η. μας!!!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P