Νεκ. Αζίζι: «Να δικαιώσω τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη τους»

Ο Νεκτάριος Αζίζι, είναι επισήμως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τυμπακίου, με τον ίδιο να παραχωρεί στο GRANDSPORT, τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μεσαρίτικης ομάδας.

Στις τοποθετήσεις του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως η εμπιστοσύνη και η προσέγγιση ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να αποδεχτεί τη πρόταση, ενώ πρόσθεσε πως ο στόχος του ΑΟΤ είναι η παραμονή στη κατηγορία.

Αρχικά, για την απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΑΟΤ, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενους που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΤ. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, μετά από μια δύσκολη χρόνια με έναν δύσκολο τραυματισμό. Εύχομαι, να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη τους».

Όσο αναφορά τον στόχο του ΑΟΤ τη νέα σεζόν, ο Νεκτάριος Αζίζι, πρόσθεσε: «Η παραμονή στην κατηγορία, είναι ο βασικός μας στόχος».

Σε ερώτηση για τις πρώτες του εντυπώσεις από τους ανθρώπους της ομάδας, ανέφερε: «οι πρώτες εντυπώσεις για τους ανθρώπους του ΑΟΤ είναι εξαιρετικές. Βέβαια, ήξερα ήδη για τους ανθρώπους, καθώς έχω φίλους οι οποίοι μου έχουν πει τα καλύτερα για το σωματείο».

Τέλος, σε ερώτηση για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στη πρόταση του ΑΟΤ, πρόσθεσε: «η προσέγγιση των ανθρώπων του ΑΟΤ και η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου με έκαναν να πω το ναι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P