Ηρόδοτος, ΠΑΝΟΜ και ΑΕΚ «διεκδικούν» τον Μπαμπουλάκη!

Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης, έχει αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον Ερμή Ζωνιανών, μετά από μία άκρως παραγωγική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το γεγονός αυτό, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει, καθώς το ενδιαφέρον για τον ίδιο είναι αρκετά αυξημένο.

Ηρακλειώτικη ομάδα που αγωνίζεται και φέτος στη Γ Εθνική, τον προσέγγισε με τον ίδιο να αρνείται την πρότασή της, παρ’ ότι έχει κυκλοφορήσει ως φημολογία πως έχει έρθει σε συμφωνία μαζί της, ενώ ομάδες από την Α1 ΕΠΣΗ, διεκδικούν με μεγάλες πιθανότητες την υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, ο ΠΑΝΟΜ είναι η ομάδα που βάσει και της πρότασης που έχει καταθέσει στον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, δείχνει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, πόσο πολύ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του, ενώ από κοντά και ο Ηρόδοτος, έχει συζητήσει μαζί του.

Τα τελευταία 24ώρα, στο «κόλπο» έχει μπει και η ΑΕΚατσαμπά, με την οποία θα έχει συνάντηση την Παρασκευή (21/6) καθώς μέχρι τώρα οι επαφές ήταν σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει εκφράσει και η Χερσόνησος, χωρίς όμως ωστόσο μέχρι αυτήν την ώρα, να έχει κινηθεί -επίσημα- για την απόκτησή του.

Ο ίδιος, εξετάζει τις επιλογές του και αναμένεται το επόμενο διάστημα, να λάβει τις τελικές του αποφάσεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P