Νικ. Μανιώρος: «Να πετύχω ότι πέτυχε το 2017 ο Νικ. Μανιώρος με την Τύλισο»

Ο Νίκος Μανιώρος, αποτελεί επισήμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τυλίσου, με τον ίδιο να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να πετύχει, ότι πέτυχε ο ξάδερφός του Νίκος Μανιώρος με τη Τύλισο, το 2017!

Υπενθυμίζουμε, τη σεζόν 2016-17, ο Νίκος Μανιώρος είχε πανηγυρίσει τη κατάκτηση της Α2 κατηγορίας με τη φανέλα της Τυλίσου, τερματίζοντας στη 1η θεση με 71 βαθμούς.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής, μιλώντας αρχικά για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Τύλισο, τόνισε: «είναι μεγάλη μου χαρά η συνεργασία με την Τύλισο. Μίλησα με τον κ. Τσαγκαράκη και ήταν πολύ εύκολο να πω το «ναι».  Όλη η οργάνωση και οι στόχοι της ομάδας ήταν αυτό που εγώ έψαχνα για την φετινή σεζόν».

ADVERTISING

Στη συνέχεια, όσο αναφορά τους στόχους της ομάδας, συμπλήρωσε: «στόχος προσωπικός να δώσω το 100% μου για τα άτομα που με εμπιστεύτηκαν και να καταφέρω ότι κατάφερε το 2017 ο Νίκος Μανιώρος με την ίδια φανέλα. Ελπίζω να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος της σεζόν να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε».

Κλείνοντας, «αποχαιρέτησε» την πρώην ομάδα του, τον Κόροιβο: «Όσο για τον Κόροιβο, ήταν υπέροχη η χημεία που είχα με όλα τα παιδιά και τους ευχαριστώ όλους παρά πολύ και εύχομαι στο σωματείο να πετύχει τους φετινούς στόχους, έχει την ποιότητα και τον τρόπο».  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ